links on right side not working

Discussion in 'Website' started by daddio, Oct 16, 2017.

  1. daddio

    daddio Supporting Member

    The links on the right side of the page are not click-able anymore?
     
  2. roostertech

    roostertech reef noob

  3. daddio

    daddio Supporting Member

    They were working a while ago?
     
  4. Ranjib Dey

    Ranjib Dey Webmaster

    I know they are not working for some time now. Let me take a look at it now. I have admin privileges now, that might help, I'll keep you posted
     
  5. Ranjib Dey

    Ranjib Dey Webmaster

    I think the links are fine, there are some style issues thats causing the sidebar to be kinda hidden behind the main content.

    @denzil Some one must have updated the side bar css . The overflow property is set to hidden. I am trying to update it to 'inherit' which would fix the problem, but Im not familiar with xenforo's admin panel. Any clue?
    I'll keep looking meanwhile,
     
  6. capescuba

    capescuba Supporting Member

    Is the Facebook Like button code overwriting any styles?
     
  7. capescuba

    capescuba Supporting Member

    So ... if you change the "style", little link at the bottom of the page and select "Style 2.0" you will get the retro version, and all the links there work fine :)
     
    Mr. Ugly likes this.
  8. capescuba

    capescuba Supporting Member

    You also get the BAR logo that I remember us having the competition for many years back!
     
  9. Mr. Ugly

    Mr. Ugly Past President

    Nice!

    http://www.bareefers.org/forum/misc/style
     
  10. capescuba

    capescuba Supporting Member

  11. kinetic

    kinetic Webmaster

    Ah, back when I joined back in I fixed it locally. I should put the fix up...
     
  12. capescuba

    capescuba Supporting Member

    Yeah
    :D
     
  13. hermit

    hermit Supporting Member

    I noticed this today. These links seem to work on Firefox but on Chrome they don't.
     

Share This Page