What is this error

Discussion in 'Website' started by Elite, Jan 31, 2006.

  1. Elite

    Elite Guest

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    6,883
    Likes Received:
    0
    After posting, I get this error... :?:

    Ran into problems sending Mail. Response: 501 5.7.0 Authentication failed

    DEBUG MODE

    Line : 132
    File : c:sitessingle12bareeferswebrootbarincludessmtp.php
     
  2. capescuba

    capescuba Supporting Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    1,615
    Likes Received:
    71
    Sometimes happens and I'm not sure why - it's something that our hosting company has an issue with. There was a problem with any post going to Apon for a while!! Not sure why, but his email address was deemed evil :)
     
  3. GreshamH

    GreshamH Guest

    what, apon@666.hell.com is evil?
     
  4. capescuba

    capescuba Supporting Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    1,615
    Likes Received:
    71
  5. Elite

    Elite Guest

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    6,883
    Likes Received:
    0
  6. Elite

    Elite Guest

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    6,883
    Likes Received:
    0
    Look like the error is coming back again..

     
  7. GreshamH

    GreshamH Guest

    At least it's not just me :D I fell for it, and posted 3x :(
     
  8. Apon

    Apon Volunteer

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    4,827
    Likes Received:
    205
    Beware the darkside. My power grows with each day. : )

    Now you get the problem too. : P
     
  9. GreshamH

    GreshamH Guest

    It must have been the goat and chicken sacrifice the other day, damn :(
     

Share This Page