Wierd Stuff on Website today

Discussion in 'Website' started by patchin, Jan 18, 2008.

  1. patchin

    patchin Facilities / Event Coordinator

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    3,928
    Likes Received:
    32
    Went on BAR once today and was limited to 200 characters. When back on and it wouldn't let me post again within 99999 seconds? Wierdness because they were working on the site?
     
  2. Gomer

    Gomer Honorary Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    9,048
    Likes Received:
    1
    I had that problem for a long time today and emailed admin
     
  3. cwolfus

    cwolfus Past President

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,813
    Likes Received:
    0
    Hey Guys,

    Yeah, there were some problems today with the forum but we fixed them. Sorry for the trouble.

    C
     
  4. Mr. Ugly

    Mr. Ugly Past President

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    9,347
    Likes Received:
    89
    Some settings on the website got changed somehow, but they got tracked down and fixed.
     
  5. patchin

    patchin Facilities / Event Coordinator

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    3,928
    Likes Received:
    32
    Thanks for repairing the system.
     
  6. Mr. Ugly

    Mr. Ugly Past President

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    9,347
    Likes Received:
    89
    Thanks to Bryan :D
     
  7. Mr. Ugly

    Mr. Ugly Past President

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    9,347
    Likes Received:
    89
    For the fix, that is!

    :D
     
  8. Elite

    Elite Guest

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    6,883
    Likes Received:
    0
    Whatever you guys changed I don't get any more emails. Not even when I have a PM. ???
     
  9. Mr. Ugly

    Mr. Ugly Past President

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    9,347
    Likes Received:
    89
    Hey, that's an improvement isn't it? :D
     
  10. cwolfus

    cwolfus Past President

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,813
    Likes Received:
    0
    Okay, I fixed this one. You should be getting emails now.

    C
     

Share This Page