Link inside email notification not working

Discussion in 'Website' started by scuba71, Sep 9, 2010.

  1. scuba71

    scuba71 Supporting Member

    I am typically not always on the Bar site... so I subscribe to certain threads that I am interested in. Lately I discovered that I cannot access any threads by clicking on the links at the bottom of the email:

    --- Link: http://www.bareefers.org/node/^^^^#new where ^^^^ is the thread number.

    Then I finally figured out what the issue was.... it looks like something recently changed, within the past week or so.

    For example, this link does not work:

    http://www.bareefers.org/node/11325#new

    However, if you add home before node the link works

    http://www.bareefers.org/home/node/11325#new

    Can this be resolved? Thank you.
     
  2. 99sf

    99sf Guest

    I just discovered the "subscribe to thread" option yesterday, and it worked for me by subscribing through the BAR website. Each time someone responded to my question about a plumbing problem, I received an email message. (I use Yahoo for my email account).
     
  3. Coral reefer

    Coral reefer President

    Holy poop! That's a great feature. I had no idea!
     
  4. scuba71

    scuba71 Supporting Member

    Did the link in the email you received work?
     
  5. sfboarders

    sfboarders Guest

    I've never seen the subscribe link til I read this post. LOL :D
     
  6. scuba71

    scuba71 Supporting Member

    I've updated the title of the thread as I don't think it captured the actual issue.

    The issue is in the email that a user receives if the user had subscribed to a thread. I guess I am the only one who see's this as an issue.
     
  7. ryanjiang

    ryanjiang Guest

    Same here. It is pretty annoying.
     
  8. scuba71

    scuba71 Supporting Member

    Sweeeeeeeet. Thanks for fixing Erin.
     

Share This Page